January 19, 2011

Potrait ibu dan anak

Salam peeps..^^


*alala..comelnyer nashie kimi nie..*

haha..aku suke giler2 ngan pic nie dowh *trip org semenanjung jap* hehehe...haa~ cute tak pic nie? cute kan..kan..kan? hahaha..aku tau ar aku cute..takyah ar mention ag..hahaha *perasan jap =P* tp yg mmg aku geram sgt2 gmbr bdk nie la..ahahahaha..cute sesgt..tmbh lg dgn gaya nya yg mengajuk aku menongkat kepala..hahaha..tmbh terserlah ar lg ke-cute-an dy..hehehe..

ah? sape budak nie? anak aku ker? hahaha..korg rase? haha..mmg pown..anak aku ar nie..
haa? aku tipu? btul la..anak aku ar nie..oppsss..bukan anak kandung..tp ANAK BUAH..ahahaha..*sejak biler lak aku dh kawin kan..* hehehe...anak buah aku nie name dier nashry (aku rase gtu ar kot ejaan nyer)..umo dier bru 2thun..hehe

mcm mne leh dpt pic nie? *tak tau ar klu korg tnye ke x..tp aku gtau jer la* mula2 tue..aku amik pic nashie solo2..then kakak dier sibuk nk men camera aku so aku bg jer la..jnji x jatuh..huhu..then kakak dy ; nashrah a.k.a nasya ..pun g ar amik2 gmbr..then time tue dy suruh kitorg posing ar..aku tym tue malas nk lyn kerenah dier so aku ikut jer ar..nasya nie aktif skit..xleh duduk diam..dh tue mmg nashie nie duk men i-phone kt sblh aku *jgn men2 beb..dak2 skrg cggh kowt..pandai men i-phone ag..aku i-phone pun takder huhu..=( *..aku suruh ar dy posing..xlah aku sedar dier ajuk aku..ahaha..skali aku tengok balik gmbr nie...cantik plak..so aku edit2 la skit bg nmpk cntik lg skit..hehe.. jd ini lah hasil yg aku edit..haha..cantik x? cam potrait ibu dan anak lak aku tengok *bg aku ar* ... hahaha..nie gerenti biler besar nnt jd dak hensem kan..hehe..

p/s : klu korg rase pic nie cute and nmpk cam yg aku katakan..komen2 le yer..^-^
p/ss : again..original post 25/12/2010..another imported one..=)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...