February 17, 2011

* I LOVE MY FRIENDS *

salam peeps..!

hari nie cik telah join satu lagi contest..hehehe..which is called "saya sayang kawan2 saya" contest..contest nie same jer dgn contest2 yg len..letak gambar and see whether it is choosen or not..contest nie di anjurkan oleh seorang insan bernama INDRA AMIRRUL *menurut nama dier kt blog tue ar*... well..nampak cam best jer kan..so dgn rela hati I pun join la..hehehe...tp ader kelainan skit dlm contest nie..sbb dy memerlukan kita menjawab slogan..=)

klu berminat klik kat gmbr nie..

klu berminat leh ar tengok kat blog dier..hehehe..so again..i will bet 3 of my pic..hehehe..hope one of it can be choosen..^^..here goes :

*tym nie kitorang tgh duk men2 kat dlm fitting room..hehehe..*

*yg nie sumer bebudak form5 smeshian..kitorg 100 org jer tym tue..hehe*

haaa~ yg nie the latest punyer..yg nie my best girl ever! =)

okey..sekarang masa utk slogannyer lak..*sy takder la pndi sgt nak rangka ayat tp i'll try je la ek? =P*

SAYA SAYANG KAWAN - KAWAN SAYA KERANA

Mereka la kawan yg paling sempoi sekali..walau bertahun tak berjumpa..walau beribu batu terpisah tetapi kami masih berhubungan antara satu sama lain..tidak kira bangsa dan agama kami tetap bersatu dan bersama mengharungi pelbagai halangan dan rintangan...

Mereka sentiasa ada disaat saya memerlukan mereka..sedia membantu apa sahaja..langsung tidak berkira..
saling menasihati ke arah kebaikan..tanpa mereka sepi la hidup saya..tanpa mereka..tidak lah saya menjadi seperti diri saya sekarang ini..di dunia masa kini amatlah susah utk kita berjumpa dgn kawan yg boleh dipercayai..yg boleh kita bergantung.."A TRUE FRIEND IS THE ONE THAT ALWAYS BE BEHIND OUR BACK" and they are MY TRUE FRIENDS..=)

okey..hehehe..skrg nak tag kwn2 lak..sye nak tag..

- Cik Eyka-
- Cik Nana-
-Cik Jaryn-
dan sesiapa jer yg singgah kat blog nie..hehehe^^

P/S : Klu berminat join la skali..tarikh tutup 28 Feb yer..have FUN! =)

2 comments:

NanaHazwanee said...

do..amat malu aku bla tgk gmbar tu~~
haha.. nnt aku free aku bt la r..
*maka, pasni trus aku bt kali..*

adila.chan said...

hahaha...malu sbb muka ko paling menonjol kan..ahahahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...