March 28, 2011

the boulevard of glory?

salam peeps..=)

todays entry agak hambar sedikit bg aku..sejak dua menjak nie aku amat2 la teda mood yg teramat sgt skrg..entah kenapa myb sbb dinner la nie kot..actually pada 26 march 2011 bersamaan dengan hari sabtu lepas..fakulti aku ada menganjurkan sebuah dinner yg di ketuai oleh CIK NADIA sendiri..huhu..walaupun result di pandangan mata pelajar semua ianya merupakan a big event dan sebuah dinner yg mmg happening bg dorg..tetapi di mata cik nadia dan para pengarah seta lecturer ianya merupakan satu failure for me dlm pengurusan..

jujur cakap dlm blog nie cik nadia amat KECEWA dgn kerjasama yang diberikan oleh ajk cik nadia..mungkin sedikit sebyk mmg kesalahan cik nadia kerana tidak membimbing mereka dgn betul..akan tetapi..para ajk seharusnya FAHAM dan SEDAR kewajiban mereka sendiri dlm tugas masing2..pengurusan sebelum majlis boleh dikatakan memuaskan hati cik nadia..akan tetapi yg AMAT MENGECEWAKAN cik nadia adalah semasa majlis sdg berlangsung..

cik pun tidak tahu nak kata apa lagi..tetapi semmgnya ketara tidak ada persediaan dlm membuat majlis..bg cik ianya amat HANCUR sekali..cik sedih..cik kecewa..apa tidak ajk yg terlibat seharusnya tiba AWAL dlm majlis..tetapi mereka semua tiba LAMBAT..kerana apa? kerana masing2 ingin lihat cantik menampakkan penampilan mereka sendiri..tidak salah untuk nampak cantik kerana majlis ini julung2 kali diadakan..tetapi tidakkah anda sedar KEWAJIPAN ANDA??? bila di push bru nmpk bergerak..kita semua sdh besar..patutnya pandai la berfikir..lagi satu..bila sudah terkena marah pndi slhkan org lain..SEPA SURUH NDA DTG P PERJUMPAAN TIME ORG BUAT PERJUMPAAN KAN??? slh sepa juga? org sudah sampaikan pesan nda mau dgr sdh..sendiri kena la..serius cakap cik byk tahan hati sma suma org..mo mengharapkan cik urus suma of course la nda mampu kan?? mmg cik amat2 KECEWA dgn batch cik sendiri tapi apakan daya cik bukan boleh kawal org tue klu dorg mmg malas mo mengurus kan?

cik amat2 la rindu dgn kawan2 cik di smesh skrg..mmg ini first time bg sesetengah kawan cik dlm mengurus sesuatu..tapi klu nda fhm..nda tahu apa bnda nak buat..at least tnya la cik kan..jgn la anggap teda apa2 sbb bkn sng cik nak jumpa secara personal..takkan la nk cik jumpa korg satu2 secara personal then bgtau tugas masing2 kan?????? klu begitu bagus nda pyh cik buat meeting!! haish..nak mengadu lebih pun teda guna juga..bnda dh berlalu dan berlaku..apa yg cik boleh lakukan skrg hanya la bersabar dan tumpukan perhatian utk pelajaran..klu begini cik teramatlah sgt nk masuk penerapan ke degree nnt..bkn nk ckp apa..tp cik rasa klu cik masuk penerapan tue nnt hilang beban sikit..huhu..

klu ada sepa2 yang membaca nie dan terasa sy amat2 la minta maaf tp sy betul2 terasa..hati sya teda org nak jaga..jd buat apa sy nk jaga hati kamu juga kan..klu la saya tahu begini better lagi sy urus majlis nie sendiri jadi at least klu teruk pun biar sya sendiri jak yg tanggung..haish..ntah apa la sdh cik melalut nie..kpd readers yg len..sorry la cik amat tak terurus skrg..otak cik serabut..luaran cik nmpk okey..tp dalaman hnya cik sorg jak yg tahu..okey la..lepas nie kena tggu cik normal blk la baru cik blogging lagi..semua nie gara2 dinner cik hancur..makan pun skit jak mlm tue..apatah lagi gmbr..sikit jak cik bergambar kerana teda mood yg amat..mmg menyesal la jgk sbb teda kenangan langsung tp mo wat mcm mn juga..tym tue cik betul2 teda mood..=(

1 comment:

syafiqah @ syasya said...

sabar lah :) ragam hidup kan, ada mcm2 perangai. steady babe :D love you :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...