March 30, 2011

countdown to final~!

bismillahirrahmanirrahim...
As-salam peeps..=)


hari nie cik nadia surfing the internet..then cik tgk la post dr kwn cik nie sal final exam..huhu..jadual exam cik dah kluar dah..huhu..kitorg exam 2 mggu jak nie..ayoyoyo..apa mcm la nie oo? blum habis sillibus lg nie..huhu..


sekilas pndg jadual exam ku..

huhu..mggu pertama nie cik ada 2 paper jer..hari rabu ngan sabtu..then masuk mggu ke2 baru cik ada 4paper non stop berturut - turut..dr ari rabu smpi hari sabtu gak..so overall gap in between dua mggu nie ada 3 hari jak..cukup ker utk study 4 subjek tue? rasa2 nya cukup la kan..1 subjek 1 hari..hehe..tym revision week tue pun 1 hari 1 subjek la kan..klu yakin pada diri INSYAALLAH boleh nyer kan kan kan? 

apa2 pun wish cik all the best la kan..wee~ =))
pasnie tak tau arr klu cik rajin nak blogging..sumtym cik nie byk jer idea tp bila dh tulis kat blog nie..tup tap tup tap..hilang dh blk..so..tue la kdg2 jarang update..cik nie tak suke nk blog sgt klu tak der idea bernas..hehe...at least klu cik dh start minat nk tulis tue..bru cik tulis..hehehe..okey la..cik nak gi kelas lu..mlm nie ader kelas LAW..bab nie kene fokus skit takleh malas (maka slalu jgk escape kelas) ...hahaha...until then chiaooo~ 


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...