August 31, 2012

:: End Of Holiday ::

As - Salam..

Sedar tak sedar dah nk dekat 2 bulan dh cuti..and the holiday will end in no time..haha..i will go back to Kuching next week..start jak sem yang akan dtg nie..cabaran aku as a degree student is now begin..*sem 2 & 3 before nie mcm preparation jak sbb lebih kurg sma dgn subjek di diploma*

Mmg lumrah la student nie kan..last minute baru mw buat smua urusan yg kunun plan mo buat awl2 cuti..ahaha *aku la tue* bila tgk2 blk..bynk plak lg yg aku mw buat..huhu..pemalas btul nadia nie tau..aiyaa..
skrg nie plak aku tgh buat preparation for sem 4 nie..nda bulih sdh men2..

Antara checklist yg aku perlu buat :

#1 baju2 yg perlu dibawa
#2 keperluan2 yg diperlukan
#3 past year question kna print awal2..
#4 ...........

Rasanya itu jak la kali..ahahaha..apa2 pun aku harap siap la sgala urusan aku di umah nie before aku berangkat balik nie..heee.. ;)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...