August 31, 2012

:: End Of Holiday ::

As - Salam..

Sedar tak sedar dah nk dekat 2 bulan dh cuti..and the holiday will end in no time..haha..i will go back to Kuching next week..start jak sem yang akan dtg nie..cabaran aku as a degree student is now begin..*sem 2 & 3 before nie mcm preparation jak sbb lebih kurg sma dgn subjek di diploma*

Mmg lumrah la student nie kan..last minute baru mw buat smua urusan yg kunun plan mo buat awl2 cuti..ahaha *aku la tue* bila tgk2 blk..bynk plak lg yg aku mw buat..huhu..pemalas btul nadia nie tau..aiyaa..
skrg nie plak aku tgh buat preparation for sem 4 nie..nda bulih sdh men2..

Antara checklist yg aku perlu buat :

#1 baju2 yg perlu dibawa
#2 keperluan2 yg diperlukan
#3 past year question kna print awal2..
#4 ...........

Rasanya itu jak la kali..ahahaha..apa2 pun aku harap siap la sgala urusan aku di umah nie before aku berangkat balik nie..heee.. ;)

:: Happy Eid Mubarak 2012 ::

As - Salam =)

Rasa - rasanya masih ada suasana aidilifitri lagi kan so masih blum terlambat untuk mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada semua yang menyambutnya..moga aidilfitri tahun ini lebih bermakna..=)

me and my family first day raya..^-^

August 07, 2012

:: Home - Made Maxi Skirts ::

As - Salam peeps..

Yesterday just got a msg from my besties saying that my order has finished! woohoo ;)
hehe..and here is my new skirts..will get it tomorrow while hanging out with her..and yeah of course it was made by her..=)

credited : miss eyka blog


and yeah i got it with a cheaper price..well sometimes the one at the shops don't really attract me and i always think not twice but many time and its really hard to decide plus its really expensive *major factor* so if any of u guys interested you can place your order HERE. Don't worry..its affordable..=)

August 06, 2012

:: a SLUMP semester ::

As - Salam peeps..

Tanggal 3 August telah menjadi salah satu tarikh sejarah utk para budak bachelor di uitm.. nak tahu knp?
yup..sbb the time has come again..RESULT time!!!
dan seperti yg aku jangkakan mmg result aku menurun habis..tp kira msh okey la maintain 3 pointer..
ALHAMDULILLAH.. so far teda repeat *wlupun aku mmg takut sgt paper financial account aku yg hangkang hari tue* tp pass jugak syukur..so lepas nie kena serius balik nie..nda boleh sudah main2..huhu..subjek makin mencabar..

so lepas nie before hbs sem kna prepare awl2 la..cari semua past year and make a designated folder each..jd nda pyh cari2 lagi..hurm..;)

p/s : hopefully next sem dpt la dekan..>.<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...